השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם

התקשרו אלינו

03-6006600

בראוניז שוקולד ואגוזים

כמות: כ- 14 יחידות

מצרכים:
125 גרם שוקולד מריר

100 גרם חמאה
קורט מלח
2 שקיות סוכר וניל 3/4
כוס סוכר
2/3 כוס קמח תופח
1 כפית תמצית בטעם קפה
1 כוס אגוזי מלך
2 ביצים

אופן ההכנה:

  • מחממים מראש את מכשיר המולטיקייק המקורי מבית icake לכ-5 דקות . יש לרסס בספריי שמן בכל סבב.
  • ממיסים בבן מארי את השוקולד והחמאה, מערבבים היטב , מורידים מהאש ומוסיפים את הסוכר, מלח, וניל ותמצית קפה.
  • מוסיפים את הביצים אחת אחר השנייה תוך כדי ערבוב עד שמתקבלת בלילה אחידה ומוסיפים את הקמח תופח בתנועות
    (יש להימנע מערבוב יתר).
  • ממלאים את השקעים בתבנית הבראוניז, מפזרים מעל את האגוזים, סוגרים את המכסה ואופים במשך 6-8 דקות.
    מוציאים בזהירות ומצננים.
    * טיפ: מומלץ לא לנעול הרמטית את הסוגר כדי לאפשר תפיחה תקינה.

גלרייה חדשה