השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם

התקשרו אלינו

03-6006600

מיני עוגות בננות שוקולד ואגוזי מלך

כמות: כ- 18 יחידות

מצרכים:
2 בננות בשלות מאוד
1/3 כוס שמן קנולה
ביצה אחת
1/3 כוס מיץ תפוזים
2 שקיות סוכר וניל
1/2 כוס סוכר
1 כוס קמח תופח
1/2 כפית סודה לשתייה
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים מעורבבים עם כפית קמח
1/4 כוס שוקולד צ'יפס

ציפוי: אבקת סוכר-לא חייב

אופן ההכנה:

  • מחממים מראש את מכשיר המולטיקייק המקורי מבית icake לכ-5 דקות . יש לרסס בספריי שמן בכל סיבוב.
  • יש למעוך את הבננות היטב ולהוסיף את החומרים לפי הסדר המופיע במצרכים עד שמתקבלת בלילה אחידה .
  • ממלאים את השקעים בתבנית הבראוניז סוגרים את המכסה ואופים במשך כ-7 דקות.
  • מוציאים בזהירות ומקררים.
    ניתן לפזר אבקת סוכר לפני ההגשה / לזלף מעט שוקולד לבן מומס . 
    *טיפ: מומלץ לא לנעול הרמטית את הסוגר כדי לאפשר תפיחה תקינה.

גלרייה חדשה