השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם

התקשרו אלינו

03-6006600


קייקפופס שוקולד צבעוניים

מרכיבים:

3/4 כוסות קמח

1/2 כוס סוכר

3 כפות אבקת קקאו

1/2 כפית אבקת סודה לשתייה

1/4 כפית אבקת אפיה

1/4 כפית מלח

1/4 כוס חלב חמאה

3/4 כפית מיץ לימון או חומץ

3 כפות שמן צמחי

ביצה אחת

1/2 כפית תמצית וניל

1/4 כוס קפה מוכן

ציפוי או זיגוג לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

1. ערבב את הקמח, סוכר, הקקאו,הסודה לשתיה,אפקת האפיה והמלח בקערה.

הוסף את חלב החמאה ,השמן,הביצה ותמצית הווניל.

ערבב במיקסר עד לקבלת תערובת חלקה.

2. הוסף את הקפה והמשך לערבב עד שהוא מתמזג לחלוטין בתערובת.

3. מלא כל אחד משקעי האפיה בכפית בערך של בלילה.

4. אפה את העוגות 4-5 דקות או עד שקיסם עץ שנניח במרכז העוגה יוצא יבש.

5. תן לעוגות להתקרר והוסף ציפוי או זיגוג ואז ניתן לקשט בסוכריות צבעוניות.

 

*הבלילה מספיקה להכנה של כ-42 עוגות.

 

טיפ: אם אין לך חלב חמאה, שפוך 3/4 כפית מיץ לימון או חומץ לכוס מדידה. הוסף חלב כרבע כוס.
תן לתערובת לנוח 5 עד 10 דקות, ולאחר מכן השתמש בה במתכון זה במקום חלב.